Μνημόνιο 3

Η απόφαση των ηγετών της Ευρωζώνης για το Ελληνικό ζήτημα με την οποία επέβαλαν το νέο μνημόνιο στην πατρίδα μας βαδίζει στο ίδιο γνωστό μονοπάτι της αποτυχίας. Συνεχίζει τη βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή. Βαθαίνει την ύφεση και αυξάνει την ανεργία στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο ψυχές. Εντείνει τη φορομπηχτική πολιτική σε βάρος των Ελλήνων πολιτών το 40% των οποίων ζει ήδη κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η επιβολή από την πολιτική ηγεσία της ευρωζώνης προαπαιτούμενων μέτρων ύψους 3,1 δις ευρώ ως προϋπόθεση για ενδεχομένη εξέταση της αίτησης δανειοδότησης της Ελλάδας από τον ESM παραβίασε το άρθρο 13 του καταστατικού του ESM, αντιμετώπισε την Ελλάδα ως κράτος Β” κατηγορίας και έστειλε τελεσίγραφο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να ψηφίσει μνημονιακά μέτρα εντός 48 ωρών.  Ταυτόχρονα εκδικείται τον Ελληνικό λαό γιατί τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και παρά τους εκβιασμούς να ψηφίσει στο δημοψήφισμα ένα βροντερό ΟΧΙ  σε κάθε είδους μνημόνιο. Ψήφισε λοιπόν ΟΧΙ στη νεοαποικιακή πολιτική της τρόικας.

Ψήφισε ΟΧΙ  στο μνημόνιο Γιούνκερ, ψήφισε ΟΧΙ και στο μνημόνιο Τσίπρα.

Η υπερψήφιση από την πλειοψηφία της Βουλής της Απόφασης της Συνόδου των Αρχηγών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης της 12ης Ιουλίου 2015 αποτελεί αποδοχή και επικύρωση του καθεστώτος της αποικίας χρέους που επιθυμούν να διατηρήσουν οι δανειστές για την πατρίδα μας. Αποτελεί αποδοχή του νέου μνημονίου το οποίο φέρει πλέον τη σφραγίδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το βέβαιο είναι ότι Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι, δεν πρόκειται να αποδεχθεί το μνημόνο Τσίπρα και θα δώσει σύντομα την απάντηση στην τρόικα και στις μνημονιακές δυνάμεις της χώρας μας, παλιές και νέες»

 ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πούλησε ο Γιούνκερ

Όχι στην Ευρώπη των δανειστών

Ο Νότης Μαριάς στο Kontra Channel για το σχέδιο Μέρκελ-Σόιμπλε για GREXIT

Νότης Μαριάς στο EPSILON TV: Οι δανειστές επιβάλουν επαχθείς εγγυήσεις στην πατρίδα μας για το δάνειο-γέφυρα

 

Σχόλια   

+2 Θανασης
Διαπραγμάτευση με την διαβεβαίωση πάση θυσία ευρώ, ήταν επόμενο ότι θα είχε ως αποτέλεσμα την αποτυχια
02-08-2015 22:13 Απάντηση
-1 Σεμερτζιαν Γεωργιος
..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ...ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ Σ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
23-07-2015 12:48 Απάντηση
+2 ΛΙΝΑ
Η αποτυχία του 3ου μνημονίου φαίνεται δεδομένη όμως το ερώτημα παραμένει το ίδιο και τώρα είναι ακόμα πιο επιτακτικό: πρέπει να σταματήσουμε επειγόντως το που μας πνίγει, η χώρα πρέπει να εκσυχρονιστεί με οποιοδήποτε τίμημα
22-07-2015 14:08 Απάντηση
+2 ΛΙΝΑ
Παραθέτοντας ΛΙΝΑ:
Η αποτυχία του 3ου μνημονίου φαίνεται δεδομένη όμως το ερώτημα παραμένει το ίδιο και τώρα είναι ακόμα πιο επιτακτικό: πρέπει να σταματήσουμε επειγόντως το τουρκομπαρόκ Παραθέτοντας ΛΙΝΑ:
Η αποτυχία του 3ου μνημονίου φαίνεται δεδομένη όμως το ερώτημα παραμένει το ίδιο και τώρα είναι ακόμα πιο επιτακτικό: πρέπει να σταματήσουμε επειγόντως το τουρκομπαρόκ που μας πνίγει, η χώρα πρέπει να εκσυχρονιστεί με οποιοδήποτε τίμημα

που μας πνίγει, η χώρα πρέπει να εκσυχρονιστεί με οποιοδήποτε τίμημα
22-07-2015 14:11 Απάντηση
0 παναγιώτης
Ευχαριστούμε για τους αγώνες σας στην Ευρωβουλή.
22-07-2015 13:49 Απάντηση
0 Ευριπίδης Ντούλας
Μνημόνιο κοινωνικού ολέθρου και φρικαλεοτήτων.
22-07-2015 13:30 Απάντηση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση