Νέα παρέμβαση Μαριά στην Ευρωβουλή για λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του επονείδιστου χρέους.

Και νέα παρέμβαση για το λογιστικό έλεγχο του Ελληνικού χρέους και τη συνακόλουθη διαγραφή του επονείδιστου χρέους πραγματοποίησε στις 25/3/2015 μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς

Βρυξέλλες, 27/3/2015.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και νέα παρέμβαση για το λογιστικό έλεγχο του Ελληνικού χρέους και τη συνακόλουθη διαγραφή του επονείδιστου χρέους πραγματοποίησε στις 25/3/2015 μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κανονισμού 472/2013 της Ε.Ε. τα κράτη μέλη της Ένωσης που υπόκεινται σε μνημόνιο διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημοσίων οικονομικών τους προκειμένου να εκτιμήσουν τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε παρατυπία.
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Καθώς η Ελλάδα έχει διαλυθεί οικονομικά και κοινωνικά λόγω των μνημονίων που εκτόξευσαν το χρέος στο 175% του ΑΕΠ καλούμε σήμερα ανήμερα της Εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου, την Ελληνική κυβέρνηση αξιοποιώντας τον Κανονισμό 472/2013 να διενεργήσει άμεσα λογιστικό έλεγχο του χρέους και να διαγράψει το επονείδιστο χρέος».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Άλλωστε όπως επισήμανε και ο κ. Γιούνκερ η υπερχρέωση της Ελλάδας οφείλεται σε παράνομες ενέργειες των εποπτικών αρχών της Ε.Ε. που αν και γνώριζαν ότι η Ελλάδα υπερδανείζεται κατά παράβαση της Συνθήκης του Μάαστριχτ, έκαναν τα στραβά μάτια προκειμένου να συνεχίζεται η απρόσκοπτη εξαγωγή γερμανικών και γαλλικών προϊόντων και βιομηχανικού εξοπλισμού στην Ελλάδα».
Επισυνάπτεται βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά:

 

Σχόλια   

0 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΙΚΑΣ
Τό χρέος είναι παραμύθι χαζάρικο
06-02-2018 07:06 Απάντηση
0 Ramona
These are actually wonderful ideas in concerning blogging.
You have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.


My web-site claw toe (http://ultimateheellifts.sosblogs.com/Blog-b1/Should-Healthcare-doctors-Encourage-Increase-Height-Inserts-b1-p9.htm: http://ultimateheellifts.sosblogs.com/Blog-b1/Should-Healthcare-doctors-Encourage-Increase-Height-Inserts-b1-p9.htm)
16-05-2017 01:31 Απάντηση
0 anna kosmatou
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
29-03-2016 10:36 Απάντηση
+2 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΟΤΗ , ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
19-07-2015 09:08 Απάντηση
+2 Κωστης Σιδερης
Εκτιμω το σθενος που υπερασπιζεστε τα συμφεροντα της Χωρας μας και θελω να υποστιριξω την φωνη σας.
18-07-2015 18:43 Απάντηση
+2 petros mainas
Σας ευχαριστούμε για το αγώνα σας για την διαγραφλη του χρέους της Ελλάδας

Καλή δύναμη
16-07-2015 12:57 Απάντηση
+1 Γιώργος Βλάχος
Η δυναμική σας δράση με υποχρεώνει να διαθέσω τον εαυτό μου στην διάθεσή σας.Ευχαριστώ
02-07-2015 20:44 Απάντηση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση